Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شین‌هوا، خانم سری مولیانی، وزیر مالی اندونزی اعلام کرد پاندمی کرونا در ماه‌های اخیر باعث افزایش کسری بودجه دولت و افزایش جمعیت بیکاران این کشور شده است.

مولیانی گفت در بازه ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۰ کسری بودجه اندونزی به ۷۶۴.۹ تریلیون روپیه (معادل ۵۴.۱۵ میلیارد دلار) یا ۴.۶۷ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت درآمد دولت در این بازه ۱۰ ماهه ۱۵.۴ درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته سقوط کرده و به ۱,۲۷۶.۹ تریلیون روپیه (معادل ۹۰.۳۹ میلیارد دلار) رسیده است. این تنها ۷۵.۱ درصد بودجه هدف تعیین شده در برنامه بودجه امسال دولت است.

او در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: جمعیت بیکاران اندونزی در ماه آگوست به علت پاندمی کرونا ۲.۶۷ میلیون نفر افزایش یافته و به ۹.۷۷ میلیون نفر رسیده است. به این ترتیب نرخ بیکاری در این ماه به ۷.۰۷ درصد افزایش یافته است.

او گفت: هرچند افزایش نرخ بیکاری باعث شده تا سطح رفاه خانوارها کاهش یابد اما کمک‌های مالی به موقع دولت فشار را از روی دوش خانوارها برداشته است.

 ‌

کد خبر 5079737

منبع: مهر

کلیدواژه: اندونزی ویروس کرونا بیکاری کسری بودجه اقتصاد اندونزی ویروس کرونا بانک مرکزی ایران قیمت دلار شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت قیمت مرغ تولید نفت نهاده های دامی بورس تهران فولاد اقتصاد آمریکا قیمت یورو لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۱۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور

دریافت 95 MB

به گزارش خبرنگار مهر، تمام دولت‌ها در طول دوران مدیریت‌شان با مشکلات حوزه بودجه و اعتبارات روبرو بوده‌اند و همین امر به اضافه ترک فعل‌ها موجب شده است که حجم قابل توجهی پروژه‌های نیمه تمام روی دست دولت بماند که بخش قابل توجهی از آن‌ها پروژه‌های حیاتی به شمار می‌آیند به عنوان مثال پروژه بیمارستان ۵۳۱ تحت خوابی بندرعباس در حال گذران ده سالگی خود است اما در صورتی که بتوان از منابع مولدسازی استفاده کرد قطعاً همین امسال به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور معتقد است اجرای صحیح طرح مولدسازی می‌تواند اعتباراتی در بودجه جاری کشور را به پروژه‌ها تزریق کند.

کد خبر 6099979

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد